still problems with the lejos ev3 plugin

This is where you talk about the EV3 software itself, installation issues, and programming talk.

Moderators: roger, gloomyandy, skoehler

poulabildgaard
New User
Posts: 15
Joined: Thu Jun 15, 2017 1:52 pm

still problems with the lejos ev3 plugin

Postby poulabildgaard » Sat Sep 09, 2017 8:42 am

Hi
I have tried installing the ev3 plugin directly from Elipse Marketplace, but it still says Could not find https://marketplace.eclipse.org/content/lejos-ev3-plug.

I'm running windows 10 JDK 8 and Eclipse Mars 4.5
Thansk for any help

User avatar
gloomyandy
leJOS Team Member
Posts: 5898
Joined: Fri Sep 28, 2007 2:06 pm
Location: UK

Re: still problems with the lejos ev3 plugin

Postby gloomyandy » Sat Sep 09, 2017 12:51 pm

I've just checked and it works fine for me (using Neon, Mars is rather old now), it has also been downloaded over 150 times already this month, so I suspect if there was a general problem we would have seen more reports. So it looks to me like whatever problem you have may be unique to you. Also there is no need to post the same question multiple times, if people can help they will, but it is unlikely they will be checking the forum every day, so you may need to wait a while for a response.

Also when asking for help the more details you can provide the more likely it is that you will get help. So in this case providing a step by step description of exactly how you are trying to install the plugin along with details of what happens, what errors you get etc. would help.
leJOS news https://lejosnews.wordpress.com/


Return to “EV3 Software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest